Logo

Eventyrlig moussetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl smuldrede grahamskiks
½ dl hakkede pecannødder
3 spsk smeltet margarine
3 spsk honning
1 dl ferskenjuice el. appelsinjuice
4 blade gelatine
3 store pillede ferskner, friske helst
½ dl farin
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk vaniljesukker
2 dl yoghurt smagt til med vanilje
2 dl hytteost

Bland knuste grahamskiks med hakkede pekannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.
Opvarm ferskenjuicen i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine og lad det svale af.

Skær fersknerne i skiver og bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min. eller til fersknerne er møre. Rør vaniljesukker i. Læg halvdelen af fersknerne til side.

Findel resten af fersknerne i en foodprocessor og tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden og hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her