Logo

Farlige kager glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 æggehvider
180 g flormelis
250 g mandler

Pisk hviderne stive og pisk derefter flormelis i, til det er sejgt.

Bland finthakkede mandler i.

Kommes på pladen som toppe.

Bages ved 180°C i ca. 15 min.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Evas KringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte med mandler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia, mini med tomatDisse mini focacciabrød kan bruges til madpakken, til picnic eller på en frokostbuffet. De...
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os