Logo

Farmors Julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage

2 ½ dl mælk
100 g margarine
50 g gær
2 æg (Størrelse 2 / 135 g ialt)
100 g sukker
150 g rosiner
50 g sukat (minimum)
2 tsk kardemomme (strøgne)
500 g hvedemel

Mælken lunes og margarinen smeltes deri.

Gæret smuldres i og de øvrige ingredienser blandes i.

Herefter sættes dejen til hævning i ca. 30 minutter.

Efter hævningen slås dejen ned før den kommes i bageform/bageskål og drysses godt med sukker.

Bages ved 200ºC i 35 minutter på ovnens nederste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her