Logo

Fastelavnsboller med chokoladefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
35 g gær
100 g plantemargarine
31/2 dl kærnemælk
1 dl sukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk kardemomme
500 g hvedemel

Fyld:
75 g plantemargarine
1 dl kokos
100 g reven chokolade
1 æggehvide

1 æg til pensling

Pynt:
75 g overtrækschokolade
kokos

Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i.
Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst.
Kom sukker, salt, kardemomme og hvedemel i lidt ad gangen.
Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.
Rør imens plantemargarine,kokos og chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 30 stk
Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten.
Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225° i 8 - 10 min.
Når bollerne er kolde, smeltes chokoladen og kommer over bollerne. Drys med kokos, inden chokoladen stivner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsmuffins med nælder eller skvalderkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mommarks varme æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, den bedste nogen sindeChokoladekager findes i utallige versioner. Prøv denne opskift der er let at udføre og...
• Blommekage 4 fedt %Prøv denne lækre fedtfattige kage med blommer næste gang du har gæster. Der er kun 4 %...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os