Logo

Fastelavnsboller med chokoladefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
35 g gær
100 g plantemargarine
31/2 dl kærnemælk
1 dl sukker
½ tsk salt
½ tsk kardemomme
500 g hvedemel

Fyld:
75 g plantemargarine
1 dl kokos
100 g reven chokolade
1 æggehvide

1 æg til pensling

Pynt:
75 g overtrækschokolade
kokos

Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i.
Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst.
Kom sukker, salt, kardemomme og hvedemel i lidt ad gangen.
Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.
Rør imens plantemargarine,kokos og chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 30 stk
Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten.
Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225° i 8 - 10 min.
Når bollerne er kolde, smeltes chokoladen og kommer over bollerne. Drys med kokos, inden chokoladen stivner.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?