Logo

Fastelavnskatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hvedemel (ca.)
50 g gær
1 dl olie
3 tsk salt
6 dl lunt vand
slik til pynt

Dejen æltes sammen og hæver ca. 20 minutter. Derefter får hvert barn en klump dej, som de former til et rundt kattehoved med spidse ører. Kattehovederne sættes på en bageplade og Bages ca. 25 minutter ved 220 º.

Når kattehovederne er kolde, pyntes de frit efter fantasien med slik-øjne, slik-snude, slikmund og slik-knurhår
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærlagkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-pære Charlotte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os