Logo

Fedtkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1 tsk hjortetaksalt
65 g svinefedt
65 g margarine
250 g sukker
1 æggeblomme

Bland hvedemel og hjortetaksalt og ælt det godt med fedt, margarine, sukker og æggeblomme.
Tril dejen ud i fingertykke stænger.
skær stængerne i 5 cm. stykker.
Tril dem til kugler og tryk dem flade.

Bagetid:
ca. 20 minutter midt i en forvarmet ovn på 160ºC (varmluft 150ºC)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her