Logo

Fersken og tomat cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fersken og tomat cupcakes

Kombinationen af fersken og tomat er usædvanlig, men den smager fantastisk.

 

6 store cupcakes eller 12 alm. :

375 g hvedemel

3 ½ tsk bagepulver

1 knsp salt

4 spsk sukker

90 g usaltet smør, smeltet

1 æg, letpisket

3 ¼ dl kærnemælk

2 modne ferskner, skåret i skiver

3 spsk hakkede soltørrede tomater

 

Varm ovnen op til 200°C og smør en muffinform med 6 store huller.

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål med en ske.

Pisk smør, æg og kærnemælk sammen i en skål med en elektrisk håndmikser. Tilsæt melblandingen til kærnemælks­blandingen og rør, til det er næsten blandet. Rør ferskner og tomater i.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Muffins med fersken. tomat og lime

Følg basisopskriften. Tilsæt 1 spsk frisk revet skal fra en usprøjtet lime til kærnemælksblandingen.

 

Muffins med fersken, tomat og basilikum

Følg basisopskriften. Tilsæt 2 spsk friskhakket basilikum til kærnemælksblandingen.

 

Muffins med fersken, tomat og rosmarin

Følg basisopskriften. Tilsæt 1 tsk friskhakket rosmarin til kærnemælksblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her