Logo

Fin chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g smør
1 ½ dl fløde (13%)
175 g sukker
250 g hvedemel
3 æg
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
150 g mørk chokolade
1 spsk kakao
Glasur: 100-150 g chokolade

Rør smør godt sammen med sukker og rør æggeblommerne i en ad gangen.
Rør vanilje i. Smelt chokolade og kakao sammen i fløden.
Lad det svale lidt, inden det røres i dejen.
Bland bagepulver i melet og rør det i.
Pisk æggehvidderne stive og vend dem i til sidst.
Hæld dejen i en smurt sandkageform, 1 ½ l.
Bag kagen ved 175°C i ca 50-60 min.
Skær kagen fri fra formen,lige efter den er taget ud af ovnen.
Når kagen er helt kold, vendes den ud af formen.
Smelt chokolade over vandbad eller ved meget svag varme.
Fordel det over den bagte kage.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?