Logo

Forårsmuffins med nælder eller skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rigtig store, herlige muffins, der virkelig mætter. Med eller uden fyld; det er den samme grunddej til begge. Muffins uden fyld egner sig til at spises varme til morgenmad med smør, honning og banan. På andre årstider kan man bruge spinat i stedet for nælder eller skvalderkål.
 
1 l løst pakkede nælder, skvalderkål eller spi­nat
1 dl olivenolie
5 dl hvedemel
3 1/2 dl grahamsmel
3 tsk bagepulver
1 tsk urtesalt
3 æg
2 dl vand
2 dl kærnemælk eller yoghurt
1 dl kvark
 
Blend nælder og olivenolie.
Bland alle de tørre ingredienser.
Pisk det øvrige sammen og bland så hurtigt det hele.
Fyld 10 store muffinsforme og bag dem i ca. 25 minutter ved 175°C.
 
Med fyld:
10 soltørrede tomater i olie
1 1/2 dl kvark
100 g feta
1 rødløg i skiver
 
Skær tomaterne i stykker.
Lav en fordybning i hver muffin og fordel fyldet.
Bag muffins i ca. 25 minutter ved 175°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ærø PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekage med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-Daim kageSpændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daimchokolade der giver...
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!