Logo

Formkager med mandler og hindbær cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Formkager med mandler og hindbær cupcakes

Brug små udgaver af firkantede kageforme - til en udflugt kan det være en god ide at benytte sig af små folieforme, der kan smides i skraldespanden.

 

12 dekadente formkager:

200 g usaltet smør

100 g malede mandler

6 æggehvider

75 g hvedemel

100 g friske hindbær

115 g sukker

flormelis, til at drysse med

 

Varm ovnen op til 175°C og smør 12 små kageforme.

Rør alle ingredienser kagerne undtagen halvdelen af hindbærrene sammen i en skål, til de er lige netop blandet.

Fordel dejen i formene og drys de gemte hindbær over og bag kagerne i 25 minutter, til de er gyldne og faste.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Vend dem ud på en rist og lad dem køle af.

Server kagerne drysset med flormelis.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage.

 

Variationer:

 

Formkager med jordbær

Følg basisopskriften. Erstat hindbær med 100 g friske jordbær.

 

Formkager med chokolade og pekannødder

Følg basisopskriften. Erstat hindbær med 3 spsk hakkede pecannødder og 3 spsk mørke chokoladeknapper.

 

Formkager med rosiner

Følg basisopskriften. Erstat hindbær med 100 g rosiner.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?