Logo

Franskbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g gær (25g hvis tørgær)
3 dl vand
3 spsk olie
2 tsk salt
½ kg hvedemel
æg til pensling
birkes eller andre frø

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie. Bland melet i lidt ad gangen, til dejen er tilpas. Ælt dejen godt, gerne 15 minutter. Hæver ½ time.

Form dejen til et aflangt brød. Lad det efterhæve i 15 minutter.

Pensl med vand eller æg og drys med birkes eller anden frø.

Bag brødet ved 200º i ½ time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her