Logo

Franskbrød med vand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

15 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk olie
1 - 1 ½ tsk salt
ca. 500 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet, der tilsættes olie, salt og noget af melet. Dejen slås godt sammen i fadet. Æltes derefter på bordet, med så meget hvedemel som den kan tage. Kommes i et fad drysses med lidt hvedemel, og hæver - med et fugtigt klæde over - i 2 timer. Det slås ned og æltes godt igennem igen. Formes, snittes, pensles med pisket æg, og drysses med birkes. Bages ved 200 - 225ºC i 30 - 40 min. nederst i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her