Logo

Frugtlinser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275 g hvedemel
50 g mandler, smuttede og malede
reven skal af 1 citron
175 g smør
75 g sukker
1 æggeblomme

Fyld:
½-1 æble
50 g mandler
50 g rosiner
50 g hakket sukat
50 g hakket pomeransskal
50 g smør
75 g sukker
1 spsk hvedemel
¾ dl piskefløde
1 spsk cognac eller rom

Begynd med dejen:
Bland hvedemel, de malede mandler og reven citronskal.
Smuldr smørret i.
Tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen.
Læg den koldt 1 time.

Fyld:
Skræl æblet og skær det i små terninger.
Skold, smut og hak mandlerne.
Bland æbleterninger, mandler, rosiner, sukat og pomeransskal.
Kom smør, sukker, hvedemel og fløde i en gryde og giv det et opkog.
Tilsæt cognac og det hakkede fyld.
Lad fyldet svale.
Rul dejen ud og beklæd linse forme med den.
Fordel fyldet i linseformene.
Bag kagerne i den nederste halvdel af ovnen ved 200ºC i 18-20 minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her