Logo

Fyldte pandekager med oksekød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
½ tsk salt
5 dl mælk
4 æg
ca. 3 spsk olie
 
Fyld:
500 g hakket oksekød
2 hakkede løg
1 dl olie
salt og peber
1 dåse tomater
2-3 spsk tomatpuré
2-3 hakkede hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
 
Dejen: Bland hvedemel og salt.
Rør mælken i til en klumpfri jævning.
Rør æggene i et ad gangen.
Lad dejen hvile 30 min.
Rør olie i.
Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage.
Der bliver 16-18 tynde pandekager af portionen.
 
Fyldet: Svits løgene i olien. Kom kødet i og skil det ad med en gaffel.
Brun det under omrøring.
Tilsæt salt og peber.
Kom tomater, tomatpuré, hvidløg og krydderurter ved.
Lad det koge sammen 10-15 min. over svag varme. Smag det til.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Læg de fyldte pandekager side om side i folieform eller fad, der eventuelt kan tåle frysning.
Pandekagerne kommes i ovnen ved 250ºC 10-15 min.
De frosne pandekager kommes i en 200ºC varm ovn i 25-30 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (32 stemmer)
Siden er blevet set 24.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her