Logo

Gåsebryst - Flødekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lagkagebunde
hindbær syltetøj
vanilje creme
flødeskum
marcipan
flormelis
 
Man laver lagkagebunde og kommer hindbær syltetøj på. Herefter laver man en vaniljecreme og blander den med lige dele flødeskum.
Det kommes på bundene og man ruller marcipan ud i flormelis og kommer over.


Tips: Dette er en stor flødekage - hos bageren laves Gåsebryst med butterdejsbund, som stænger, og skæres ud i stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her