Logo

Gåsebryst - Flødekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

lagkagebunde
hindbær syltetøj
vanilje creme
flødeskum
marcipan
flormelis
 
Man laver lagkagebunde og kommer hindbær syltetøj på. Herefter laver man en vaniljecreme og blander den med lige dele flødeskum.
Det kommes på bundene og man ruller marcipan ud i flormelis og kommer over.


Tips: Dette er en stor flødekage - hos bageren laves Gåsebryst med butterdejsbund, som stænger, og skæres ud i stykker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roulade med chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte pandekager med oksekød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigtebrød med hvedemelI denne opskrift på sigtebrød bruges der også hvedemel ud over sigtemelet. Brødet er let...
• Rabarbertrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!