Logo

Gåsebryst - Flødekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

lagkagebunde
hindbær syltetøj
vanilje creme
flødeskum
marcipan
flormelis
 
Man laver lagkagebunde og kommer hindbær syltetøj på. Herefter laver man en vaniljecreme og blander den med lige dele flødeskum.
Det kommes på bundene og man ruller marcipan ud i flormelis og kommer over.


Tips: Dette er en stor flødekage - hos bageren laves Gåsebryst med butterdejsbund, som stænger, og skæres ud i stykker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kardemommeskiver En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble­tærte - Tarte aux pommesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KongerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-foolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os