Logo

Galopkringle - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Galopkringle - Marie's

Hurtigt bagværk til den utålmodige, men kringlen skal spises kort tid efter den er bagt; bagværk af bagepulverdeje bliver kedelige allerede efter nogle timer.

 

500 g hvedemel (ca. 8 dl)

1 1/2 spsk bagepulver

175 g smør

125 g sukker (ca. 1 1/2 dl)

2 æg

2 1/2 dl mælk

50 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

75 g rosiner

Til pensling: Æg, tesukker og hakkede mandler

 

Bland bagepulver i hvedemelet og findel smørret heri.

Tilsæt sukker og rør mælken og de sammenpiskede æg i sammen med hakket sukat, pomerans­skal og rosiner.

Rør dejen sammen.

Form dejen til en kringle med to spiseskeer på bagepapir lagt på bagepla­den.

Pensl med æg og drys te sukker og hakkede mandler på.

Bag kringlen ved 200°C i 25 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscanske mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffe kokos kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• WalesstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille souffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os