Logo

Galopkringle - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Galopkringle - Marie's

Hurtigt bagværk til den utålmodige, men kringlen skal spises kort tid efter den er bagt; bagværk af bagepulverdeje bliver kedelige allerede efter nogle timer.

 

500 g hvedemel (ca. 8 dl)

1 ½ spsk bagepulver

175 g smør

125 g sukker (ca. 1 ½ dl)

2 æg

2 ½ dl mælk

50 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

75 g rosiner

Til pensling: Æg, tesukker og hakkede mandler

 

Bland bagepulver i hvedemelet og findel smørret heri.

Tilsæt sukker og rør mælken og de sammenpiskede æg i sammen med hakket sukat, pomerans­skal og rosiner.

Rør dejen sammen.

Form dejen til en kringle med to spiseskeer på bagepapir lagt på bagepla­den.

Pensl med æg og drys te sukker og hakkede mandler på.

Bag kringlen ved 200°C i 25 minutter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?