Logo

Glumsø æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
æblemos af 1 kg æbler
sukker
vanilje
3 æg
1 dl fløde
175 g rasp
25 g sukker
25 g smør

Æblemosen koges op og smages til med sukker og vanilje.
Æg og fløde piskes sammen og blandes i den varme - ikke kogende -
æblemos.
Raspen og sukkeret blandes og ristes i smørret.
Den smørristede rasp lægges i et ovnfast fad.
Den færdigblandede æblemos lægges ovenpå raspen og overdrysses med hakkede mandler, hvorefter hele æblekagen bages ved 170° i ca 50 minutter.
Efter bagningen vendes æblekagen og serveres med en pynt af
flødeskum og hakkede mandler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LuciabollerI Sverige fejrer man Lucia den 13. december og, det hele dufter af nybagte boller, der...
• Briocher - diabetikerAlsidig gærdej: briocher til festdagens morgenmad og en Påskekrans til familien (se også...
• Marengs 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål-shake med grillede jordbærEr der gang i grillen, er det værd at prøve grillede jordbær. Som lækker dessert serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os