Logo

Glumsø æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

æblemos af 1 kg æbler
sukker
vanilje
3 æg
1 dl fløde
175 g rasp
25 g sukker
25 g smør

Æblemosen koges op og smages til med sukker og vanilje.
Æg og fløde piskes sammen og blandes i den varme - ikke kogende -
æblemos.
Raspen og sukkeret blandes og ristes i smørret.
Den smørristede rasp lægges i et ovnfast fad.
Den færdigblandede æblemos lægges ovenpå raspen og overdrysses med hakkede mandler, hvorefter hele æblekagen bages ved 170° i ca 50 minutter.
Efter bagningen vendes æblekagen og serveres med en pynt af
flødeskum og hakkede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her