Logo

God æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kan fint bruges som dessert med flødeskum eller cremefraiche 
250 g hvedemel
125 g sukker
125 g margarine
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1 1/2 tsk bagepulver
ca 4 æbler i både
 
Dejen æltes sammen og deles i 2 . Den ene del lægges i bunden af et smurt fad og æblerne fordeles tæt hen over, drysses med sukker og evt hakkede mandler.
Derefter lægges låget på og der fugtes med lidt vand og strøs sukker på.
Bages ved jævn varme til den er lysebrun, 200°C i ca 30 min.


Tips: En dobbelt portion kan passe til en bradepande i ovnen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddebollerTilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time. Bagetid: 15 min. Fryseegnet. 30...
• Daddelkage med figner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Park brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nye danske jordbær med tyk fløde, vin cotto og sort peberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os