Logo

Goed raj - gode råd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g hvedemel
315 g smør
315 g sukker
1/2 kop fløde
2 æg
1 tsk hjortetaksalt
lidt kardemomme

Det hele æltes godt sammen.
Sættes på bagepapir og bages til de er lysebrune på begge sider ( ca. 2 min.).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gode speltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HavergrynskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os