Logo

Golfboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pk. gær
50 g smør
5 dl mælk
2 tsk salt
1 tsk anis
1 tsk fennikel
1 tsk kardemomme
2-3 spsk sirup
2-3 spsk hvedeflager
10-12 dl hvedemel

Smelt fedtstoffet sammen med mælken og lad væsken blive håndvarm. Smuldr gæren ned i en skål og hæld mælkeblandingen over.
Rør rundt til gæren er opløst og tilsæt salt, anis, fennikel, kardemomme, sirup og hvedeflager.
Rør rundt og tilsæt 9 dl hvedemel.
Arbejd dejen jævn og glat i ca 5 min.
Lad den hæve til dobbelt størrelse under et klæde et lunt sted.
Lag dejen på et melet bord og arbejd mere hvedemel ind i den, så den bliver smidig og er til at forme.
Rul den til en rulle og del den i 12 stykker.
Form stykkerne til aflange boller og læg dem på smurte plader.
Lad bollerne hæve ca 25 min.
Bag bollerne ved 225°C i ca 12 min på midterste rille.
Lad bollerne køle på en rist.
Del dem og kom pålæg på.
Læg bollerne i små plastposer, luk godt for dem og frys dem ned.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?