
Til 50 stk godt bagværk 
 
Dej: 
50 g malede græskarkerner 
75 g boghvedemel 
75 g fuldkornshvedemel 
1 tsk flydende sødemiddel 
revet skal af 1 ubehandlet appelsin 
1 æg
100 g smør 
Æggehvidemasse: 
100 g græskarkerner
2 æggehvider 
1 spsk sukker 
*
A. Ælt ingredienserne til dejen sammen og stil den koldt i 1 time. 
 
B. Hak græskarkernerne. 
Pisk ægge hviderne stive og kom lidt efter lidt sukkeret i. 
Vend græskarkernerne i æggehviderne. 
 
C. Rul dejen ud, udstik ringe og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
Smør æggehvidemassen på og bag dem i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft 155°C) i ca. 10 min. 
 
1 styk: 208/50 kJ/kcal. 1 g protein. 3 g fedt. 3 g kulhydrat. 0 g fibre.