Logo

Grøn lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

90 g smør
1 æggeblomme
30 g hvedemel
3 brune lagkagebunde
90 g flormelis
1 ½ dl vand
rom efter smag
frugtfarve (grøn)

Hvedemel og vand varmes op, røres, afkøles.

Smør, sukker og æg røres hvidt.

Samles til sidst og smages til med rom og frugtfarve tilsættes i passende mængde.

Cremen smørres på bundene, alle 3, lægges sammen og øverste lag med creme drysses med sukkerkrymmel til pynt.

Gerne laves dagen før brug. Stilles køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her