Logo

Grøn lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

90 g smør
1 æggeblomme
30 g hvedemel
3 brune lagkagebunde
90 g flormelis
1 ½ dl vand
rom efter smag
frugtfarve (grøn)

Hvedemel og vand varmes op, røres, afkøles.

Smør, sukker og æg røres hvidt.

Samles til sidst og smages til med rom og frugtfarve tilsættes i passende mængde.

Cremen smørres på bundene, alle 3, lægges sammen og øverste lag med creme drysses med sukkerkrymmel til pynt.

Gerne laves dagen før brug. Stilles køligt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddeltærte med friske dadlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parmesan- og hvidløgsbollerDu behøver ikke engang kalde på familien, når det er tid til at sætte sig til bords....
• Fastelavnsboller med vanillecremefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med iskaffe-milkshakeChokolademousse er en lækker lys, fluffy dessert, toppet med den frække smag af kaffe...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!