2 store æg 
1 dl hvedemel 
25 g smeltet smør 
21/2 dl mælk 
½ bundt persille eller spinat 
½ dl cremefraiche 
salt, peber, sukker 
 
Fyld 
400 g ørred, varmrøget 
100 g cremefraiche 
50 g cornichoner 
citronsaft 
salt, peber 
 
Blend persille og mælk. 
Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælk. 
Smag til med salt, peber og en knivspids sukker. 
Lad gerne dejen trække mindst 30 minutter før den bruges. 
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. 
Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på bageplade 
eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved 170ºC. Lad pandekagerne køle af. 
Hak imens cornichoner relativt fint og pres dem fri for væde. 
Mos ørredkødet med en gaffel og rør kødet sammen med cremefraiche, 
cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft. 
Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. 
Rul dem sammen og stil dem koldt. 
Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.