50 g smeltet smør 
1 ¼ dl mælk 
100 g hvedemel 
2 æg 
Salt og peber 
200 g majskerner 
250 g revet squash, presset fri for væde 
Olie 
 
Tomatsalsa: 
1 lille rødløg 
4 faste tomater 
1 grøn peber 
Lidt hakket chili 
Lidt hakket persille 
Limesaft 
1 spsk olivenolie
 
Pisk smør, mælk, hvedemel, æg, salt og peber sammen og rør majs og squash i. 
Dejen må ikke være for tynd, tilsæt evt. et drys hvedemel mere. 
Bag pandekagerne i lidt olie på en pande.
Hak rødløg, tomater, grøn peber, lidt chili og persille og bland det med lidt limesaft, olie, salt og peber. Smag tomtsalsaen til.
Servér den til de grønne pandekager, evt. sammen med brød eller grøn salat.