25 g  gær
½ tsk  salt
1 spsk  olie
100 g  grahamsmel (1 ½ dl)
175 g  hvedemel (3 dl)
 
Fyld: 
200 g  reven ost
1 dl  tomatpure
100 g  champignoner i skiver
3-4 tomater i skiver
½ tsk  salt
1 tsk  oregano
1 ½ spsk  olie 
Gæren udrøres i vandet. 
Hvedemel, olie og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og udrulles i en cirkel ca. 30 cm i diameter, som flyttes 
over på en plade.
Kanten foldes hele  vejen rundt. Halvdelen af osten lægges i bunden. 
Herover tomatpure, champignon, grøn peber og tomater. 
Salt, oregano, olie og resten af osten kommes over til sidst.
Efterhæver ca. 15 min.
Bagetid ca. 25-30 min. ved 225°C.