Logo

Gratinerede pandekager med grønsagsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 dl mælk
2 æg
ca. 100 g majsmel
salt og peber
lidt smør/olie til stegning
 
Fyld:
2 gulerødder fine tern
½ finthakket løg
2 stængler blegselleri
150 g broccoli i små buketter
lidt smør/olie til stegning
3 æg
salt og peber
100 g reven ost
 
Pisk majsmel og æg sammen og tilsæt mælk til passende konsistens.
Krydr med salt og peber.
Bag nu pandekagerne.
Broccoli buketterne koges 2 min, tages op og afdryppes.
Grønsagerne svitses godt af i panden og der krydres med salt og peber.
Pisk æg sammen og rør dem i de letafkølede grønsager.
Fordel grønsagsmassen i pandekagerne og rul dejen omkring.
Drys reven ost over pandekagerne og gratiner dem i ovnen ved 180ºC i ca. 6-8 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her