Dej: 
3 dl mælk 
2 æg 
ca. 100 g majsmel 
salt og peber 
lidt smør/olie til stegning 
 
Fyld: 
2 gulerødder fine tern 
½ finthakket løg 
2 stængler blegselleri 
150 g broccoli i små buketter 
lidt smør/olie til stegning 
3 æg 
salt og peber 
100 g reven ost
 
Pisk majsmel og æg sammen og tilsæt mælk til passende konsistens. 
Krydr med salt og peber. 
Bag nu pandekagerne. 
Broccoli buketterne koges 2 min, tages op og afdryppes. 
Grønsagerne svitses godt af i panden og der krydres med salt og peber. 
Pisk æg sammen og rør dem i de letafkølede grønsager. 
Fordel grønsagsmassen i pandekagerne og rul dejen omkring. 
Drys reven ost over pandekagerne og gratiner dem i ovnen ved 180ºC i ca. 6-8 min.