Logo

Grovbolle med kalkunbryst og hytteret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne grovbolle med kalkunbryst og hytteret/hytteost er perfekt til madpakken, til skovturen eller til en let frokost hjemme. Spis gerne bollen med råkost lavet af hvidkål og gulerod med citronsaft.

1 grovbolle
50 g kogt, røget kalkunbryst i skiver
50 g Cheasy hytteret 3%
1 spsk frisk finthakket basilikum eller persille
1 tsk citronsaft
Peber

Tilbehør:
Råkost af reven hvidkål og gulerod dryppet med citronsaft samt 1/2 banan.

Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citron og peber.
Fyld kalkun og hytteret i grovbollen og spis råkosten til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cognackage, Bedstemors Prøv bedstemors spændende cognackage med mander og mørk chokolade. Server afkølet og måske...
• Pandekager med grønsager i jordnøddesmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farlige kager glutenfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med engelsk cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os