Logo

Grovboller glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gluten findes især i hvede, rug og byg. Folk, der liger af cøliaki kan ikke tåle gluten, og derfor indeholder denne opskrift intet hvede, rug eller bygmel. I stedet skal der bruges brødmix.

 

50 g gær
3 dl lunkent vand
100 g brødmix fra Dannevirke
200 g pre-mix
1 tsk salt

Dejen skal have en blød konsistens.

Kan evt. tilsættes solsikkefrø og sesam.

Hældes i en bolleform.

Hæver ½ time.

Pensles med æg.

Bages ved 200°C i 10-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her