Logo

Gulderodsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ½ dl lunkent vand
25 g gær
¼ tsk salt
1 spsk olie
100 g groft revne gulerødder
1 dl solsikkekerner
500 g hvedemel
æg til pensling

Alt blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket i ca. 1 time. Formes til 12 boller og efterhæver 20 min.
Bollerne pensles og bages ved 200° i ca. 20 min.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?