Logo

Guldlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bunden:
75 g  smør
75 g  sukker
3 æggeblommer
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk mælk
 
Marengsmasse:
3  æggehvider
150 g sukker
 
Fyld:
2 1/2  piskefløde
2 tsk pulverkaffe eller hakket en god mørk chokolade
 
Rør smøret blødt og rør det sammen med sukkeret.
Rør æggeblommerne i.
Bland bagepulveret i melet og rør det i æggemassen skiftevis med
mælken.
Fordel dejen i to lagkageforme.

 
Marengsmasse: Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukkeret i.
Læg marengsmassen i toppe på dejen.
Bages 25 min. ved jævn varme, 175ºC.
 

Fyld: Pisk fløden stiv og vend pulverkaffen eller chokoladen i.
Fordel fyldet mellem de to bunde.
Marengstoppene på begge bunde vendes opad.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-appelsinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske BagelsBagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det...
• Kuvertbrød, flutes og flere andre brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os