
350 g fuldkornshvedemel 
1 spsk bagepulver 
½ spsk stødt kanel 
½ tsk stødt allehånde 
½ tsk stødt muskat 
50 g valnøddekerner 
100 g rosiner 
25 g kokosmel 
100 g muscovadosukker/farin 
2 æg 
1 æggehvide 
0 75 dl nøddeolie/neutral majsolie
250 g ananas 
350 g gulerødder
 
Smør en springform på ca. 23 cm i diameter, og læg bagepapir i bunden af formen. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. 
Pisk de 2 æg og æggehviden sammen med olien i en anden skål. 
Skær ananas groft, og riv gulerødderne. 
Kom ananasstykker og gulerødder ned til æggene, tilsæt de tørre ingredienser, og rør dejen jævn. 
Kom dejen i formen og bag ved 180°C i 45-50 min.
Velegnet til at fryse ned.
 
Energi pr. stk: 206 kcal, Næringindhold pr 100 gram:
Fedt: 8 gram, Protein: 29 gram, kulhydrater: 4 gram, Fibre: 3,5 gram