Logo

Gulerodsbrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl tykmælk
2 dl koldt vand
2 dl kogende vand
15 g gær
2 spsk sukker
2 tsk salt
1 1/2 dl Dragsbæk oliemargarine
3 mellemstore , groftrevne gulerødder
1 dl solsikkekerner
2 dl havregryn
1 dl hvedeklid
800 g hvedemel
Tykmælk til pensling

Rør først al hveden med gær, sukker og salt.
Tilsæt derefter de øvrige ingredienser, og rør dejen sammen i 2 min med elpisker.
Dæk skålen med plastfilm og grydelåg, og lad dejen hæve 7-8 timer - evt. natten over.
Slå dejen ned og fordel 18 klatter på to bageplader, der er dækket med bagepapir.
Tryk klatterne flade, pensl med tykmælken og bag dem 25-30 min ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havregrynsfirkanter, bløde - 5 g fedtPrøv disse havregrunsfirkanter, bedre kendt som havregrynskager til eftermiddagskaffen...
• Stormkøkkenbrød - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundlovskage i rødt og hvidtSæt en kage på bordet til grundlovsfesten. Den er fyldt med tre slags mousse: jordbær,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os