Logo

Gulerodskage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kage

300 g mørk farin
2 dl majsolie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g revne gulerødder
1 dl rosiner
50 g groft hakkede valnødder
flormelis

Rør farin og olien sammen, rør æggene i, et ad gangen. Bland melet med; vaniljesukker, bagepulver,salt, natron og kanel. Sigt det i dejen. Rør de revne gulerødder, rosiner og de grofthakkede valnødder i. Dejen hældes i en lille bradepande (ca. 20x25 cm) foret med bagepapir.
Bages ved 175ºC i ca. 50 min. Stik i kagen med en kødnål før kagen tages ud. Lad kagen afkøle i formen.

Pynt: Overdrys kagen med sigtet flormelis eller hvid glasur drysset over med farvet krymmel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hollandske flødevaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jocondebunde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærdessert med ristede havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!