kage
300 g mørk farin 
2 dl majsolie 
4 æg 
275 g hvedemel 
1 tsk vaniljesukker 
2 tsk bagepulver 
½ tsk salt 
1 tsk natron 
2 tsk kanel 
375 g revne gulerødder 
1 dl rosiner 
50 g groft hakkede valnødder 
flormelis 
Rør farin og olien sammen, rør æggene i, et ad gangen. Bland melet med; vaniljesukker, bagepulver,salt, natron og kanel. Sigt det i dejen. Rør de revne gulerødder, rosiner og de grofthakkede valnødder i. Dejen hældes i en lille bradepande (ca. 20x25 cm) foret med bagepapir. 
Bages ved 175ºC i ca. 50 min. Stik i kagen med en kødnål før kagen tages ud. Lad kagen afkøle i formen. 
Pynt: Overdrys kagen med sigtet flormelis eller hvid glasur drysset over med farvet krymmel.