4 æg (str. 3) 
2 dl majsolie 
400 g sukker (evt. rørsukker) 
400 g hvedemel 
3 tsk bagepulver 
1 spsk stødt kanel 
1 knsp stødt nellike 
500 g reven gulerod (5 stk) 
100 g hakkede valnøddekerner (eller hasselnøddekerner) 
Glasur: 
100 g flødeost naturel 
1 dl cremefraiche 18% 
1 dl flormelis 
lidt reven citronskal
Pisk sukker og olie cremet, tilsæt æggene et ad gangen. 
Bland hvedemel, bagepulver, kanel og nellike. Sigt melblandingen i dejen og vend revne gulerødder og hakkede nødder i til sidst. 
Smør en springform (24 cm) og drys med hvedemel.  
Bag kagen ved 175°C i ca. 1 time. 
Der må ikke hænge dej ved en strikkepind stukket ned midt i kagen. 
Lad kagen køle af ½ time i formen, inden den køler af på en bagerist.
Glasur: Pisk flødeost, cremefraiche, flormelis og citronskal sammen og 
smør den tyktflydende creme på kagen.
Serveres med årstidens frugt - fx. blommer, abrikoser eller druer.