Logo

Gulerodskage med grahamsmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl olie
300 g mørkt mørk farin
4 æg
275 g grahamsmel
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g fintrevne gulerødder
35 g finthakkede hasselnødder
35 g rosiner
 
Olie og sukker blandes og æggene tilsættes et af gangen.
Hvedemel og krydderier blandes og sigtes forsigtigt i dejen.
Gulerødder, rosiner og nødder tilsættes.
Bages i ovnfast fad med bagepapir i 1-1 1/4 time ved 185°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækre påske donutsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrunsvirerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mettes ølkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med spinat + Ferskengratin·med småkagerMeget nemt og meget lækkert. Næsten uden besvær får du pikante, saftige kyllingelår +...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os