Logo

Gulerodskage med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl vand
100 g sukker
1 tsk salt
2 tsk kanel
3 æg
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
100 g rosiner
150 g gulerødder

Olie, sukker, salt, rosiner, kanel og æg røres.
Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker blandes og røres i sammen med de
groft revne gulerødder.
Fyldes i en smurt form 18x24 cm.
Bagetid ca 45 min ved 170°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her