Logo

Gulerodskage med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl vand
100 g sukker
1 tsk salt
2 tsk kanel
3 æg
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
100 g rosiner
150 g gulerødder

Olie, sukker, salt, rosiner, kanel og æg røres.
Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker blandes og røres i sammen med de
groft revne gulerødder.
Fyldes i en smurt form 18x24 cm.
Bagetid ca 45 min ved 170°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lyn æbletærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune kager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marmorkage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtesuppe fra Frankfurt + StikkelsbærkageGrønnere kan det ikke blive: hurtig sommersuppe, den smager dejligt både som forret og som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!