5 æg 
300 g rørsukker 
saften og reven skal af 1 økologisk citron 
saften fra 1 appelsin 
300 g malede mandler 
300 g revne gulerødder 
75 g majsmel 
1 dl mørke rosiner 
½ tsk kanel 
½ tsk stødt nelliker 
1 tsk bagepulver 
1 knivspids salt 
2 spsk  kirsebærlikør 
3 spsk  abrikosmarmelade
  
Pisk æggeblommer, rørsukker, citronskal og saft godt sammen. 
Tilsæt mandler, revne gulerødder, majsmel, rosiner, krydderier, 
bagepulver og salt. 
Rør kirebærlikøren i.
I en anden skål piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt i dejen. 
Hæld dejen i en bageform og bages ved 180ºC i ca. 1 time. 
Opvarmet abrikosmarmelade smøres over den afkølede gulrodskage 
inden servering.