200 g   revne gulerødder 
200 g   sukker 
1 tsk   bagepulver 
1 ½ spsk   Maizenamel 
100 g   hasselnødder 
50 g   rasp 
reven skal og saft af ½ citron 
1 spsk   kanel 
5 æggehvider 
5 æggeblommer 
½ tsk   nelliker 
Mal nøddekerner og bland dem med gulerødder. 
Pisk citronsaft og skal i en skål sammen med æggeblommer og sukker, 
pisk det let og luftigt. 
Bland rasp, kanel, nelliker, Maizenamel og bagepulver, og vend denne blanding i æggemassen. 
Bland gulerødder og nødder i dejen og vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst. 
Hæld dejen i en velsmurt, let raspet springform 20-22 cm. og bag 
den i ovnen ved 175-200°C i ca. 50 minutter. 
Når kagen er taget ud, skal den afkøle noget før den flyttes over på en rist, hvor den skal køle helt af. 
Drys flormelis over kagen, før den serveres.
Tips: Den skal bages senest dagen før den skal spises, og den vinder 
betydeligt i smag ved at få lov til at stå et par dage.