Skærekager
2 dl sukker 
1 ½ dl madolie 
4 æg 
2 ½ dl hvedemel 
1 ½ tsk vaniljesukker 
½ tsk kanel 
1 tsk bagepulver 
½ tsk natron 
250 g finrevne gulerod 
50 g rosiner 
75 g grove nødder 
1) Pisk sukker og olie godt. 
2) Tilsæt æggene 1 ad gangen, og rør godt. 
3) Bland hvedemel, vaniljesukker, kanel, bagepulver og natron i. 
4) Kom derefter gulerødder, rosiner og nødder i. 
5) Rør godt. 
6) Hæld dejen i en smurt og strøet form. Ca. 2 liter. 
7) Sæt kagen på nederste rille i ovnen. 
8) Bages ved 175° i ca. 45 - 50 min. 
9) Vend kagen ud, når den er kølet lidt ned. KAN FRYSES.