150 g smør 
125 g sukker 
4 æg 
350 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
1 dl mælk 
50 g hasselnøddekerner 
2 dl hindbærsyltetøj 
2 spsk citronsaft 
150 g sukker
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. 
Del æggene, kom hviderne i en skål.  
Rør blommerne i dejen én ad gangen. 
Rør godt mellem hver. 
Bland hvedemel og bagepulver sammen, sigt det og rør det i skiftevis med mælken. 
Hæld dejen i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175°C i ca 15 min. 
Hak nødderne. 
Rør hindbærsyltetøjet med citronsaft. 
Pisk hviderne stive og vend sukkeret i ad to gange. 
Fordel hindbærsyltetøjet på den halvbagte kage. 
Bred marengsen over og drys med nøddekerner. 
Fortsæt bagningen til marengsen er gyldenbrun, ca 15-20 min. 
Afkøles i formen.