Logo

Hüttemeiers Klejner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggeblommer
2 hele æg
250 g sukker
50 g smør eller margarine
500 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
lidt reven citronskal
kardemomme
lidt fløde
 
Alle ingredienserne æltes godt sammen, rulles tyndt ud på kagebrættet, skæres i små klejner, som koges lysebrune i palmin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her