Logo

Hakonskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Hvedemel
200 g Smør
1 dl Sukker
1 ½ spsk Vanilie


Læg melet i en bunke på bordet.
Hak fedtstoffet un i melet og tilsæt sukkeret.
Ælt dejen hurtigt sammen med vaniljen.
Form den til en pølse ca. 4 cm i diameter.
Rul pølsen i tesukker og stil den koldt (i et par timer).
Skær dejen i ca ½ cm tykke skiver og læg dem på en smurt plade.
Bages ved 200° i 8 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her