Logo

Hannes Skønne Hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tærten kan tilberedes til lige før bagning og så fryses - og så tages op og bages.

Dej:
150 g margarine
250 g hvedemel
125 g sukker
1 æg
1-2 spsk vand

Fyld:
100 g marcipan
50 g makroner
250 g frosne hindbær

Dejen: Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukkeret og saml dejen med æg og vand. Lad dejen hvile koldt ca. 1 time. Rul lidt mere end halvdelen af dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en smurt tærteform. Skær kanten til hele vejen rundt.

Fyldet: Marcipanen rives groft og makronerne knuses. Fordel marcipan og makroner i tærtebunden. Læg de frosne hindbær oven på, så marcipan og makroner er dækket. Tril resten af dejen i tynde pølser og læg dem over hindbærrene som gitterværk. Pensl dejen med lidt sammenpisket æg. Bag tærten midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 C.

Server tærten lun med flødeskum og/eller cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TvebakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kagen En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblebrød med kokos og æblesmørSeptember er højsæson for danske æbler, så vi har både bagt et lækkert brød med æble og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os