Logo

Harlekinskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
235 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
200 g smør
125 g sukker
3-4 spsk pilsnerøl
Pynt:
2 dl finthakket frugt som: Sukat syltet appelsinskal rosiner korender

Til dejen hakkes smørret ud i hvedemel, bagepulver og sukker. øllet, der giver ekstra fin smag, tilsættes, og dejen æltes sammen og stilles koldt. Deles, og hver del rulles ud til en plade på ca. 1/2 cm's tykkelse. Afstikkes med en rund form og lægges på en smurt bageplade.
Pynten hakkes, blandes og fordeles på kagerne, og trykkes lidt fast ned i dejen.
Kagerne bages på den nederste rille ved 200°C i 6-8 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsbrød - groft fuldkornsbrødGrahamsmel er fintfomalede hvedekerner med skaldele og kim og kan derfor kaldes for...
• Små boghvedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregrynsfirkanter, bløde - 5 g fedtPrøv disse havregrunsfirkanter, bedre kendt som havregrynskager til eftermiddagskaffen...
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os