Logo

Hasselbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brun farin
200 g margarine
125 g hakket hasselnød
450 g hvedemel
100 g æg
5 g kanel
5 g hjortetakssalt

Alle ingredienser blandes, dejen skal kun lige køres sammen.
Rulles i pølser.
Afkøles og skæres i tynde skiver på ca. 3 mm.
Bages ved ca. 200ºC i 8-10 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her