Logo

Havreboller med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl vand
25 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
200 g revet courgette
2.5 dl havregryn
950 g hvedemel
 
Gæren udrøres i lunkent vand.
Tilsæt salt, olie, revet courgette og havregryn.
Tilsæt hvedemel, men hold lidt af det tilbage da det varierer hvor meget
hvedemel dejen kan tage.
Dejen æltes godt igennem til den er smidig og glat.
Hæver på køkkenbordet i ca. 1 time.
Dejen æltes godt igennem og formes til 16 boller som lægges på bagepapir
på pladen og efterhæver i 20-30 min.
Bollerne pensles med mælk eller æg og sættes i en kold ovn.
Ovnen indstilles på 200ºC og bollerne bages i ca. 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HavresconesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Supernem frugttærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær- og hasselnøddebrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os