Logo

Havregrynstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g havregryn
1 1/2 dl smeltet smør
130 g sukker
2 æg
3 spsk hvedemel  
1 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel
3/4 tsk stødt ingefær
 
Fyld og garnering:
1 1/2 dl æblemos (gerne mere)
2 dl piskefløde
3-4 spsk havregryn
 
Bland det smeltede smør med havregryn.
Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen.
Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter.
Sæt formene i ovnen ved 175°C i ca. 10 min.
Afkøles på rist.
Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum.
Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske brødkan fyldes med tomat, timian og hvidløg. Nyd brødene som tilbehør til maden, som...
• Sort-hvide cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HjertekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte bagte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os