Logo

Havregrynstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g havregryn
1 ½ dl smeltet smør
130 g sukker
2 æg
3 spsk hvedemel  
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk kanel
¾ tsk stødt ingefær
 
Fyld og garnering:
1 ½ dl æblemos (gerne mere)
2 dl piskefløde
3-4 spsk havregryn
 
Bland det smeltede smør med havregryn.
Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen.
Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter.
Sæt formene i ovnen ved 175°C i ca. 10 min.
Afkøles på rist.
Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum.
Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?