Logo

Havrekager med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl hakkede valnødder eller hasselnødder
1 ½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
1 knsp salt
2 ½ dl farin
1 dl grofthakket mørk chokolade
4 dl havregryn
1 tsk vaniljesukker
1 dl olie
½ dl vand

Bland hvedemel, bagepulver, salt, farin, havregryn, nødder, chokolade og vaniljesukker i en skål.
Tilsæt olie og vand.
Rør alt sammen til en dej.
Sæt dejen i toppe på en smurt plade med ca 5 cm mellemrum.
Kagerne flyder ud under bagningen.
Bag ved 175°C i midten af ovnen i ca 10 min eller til kagerne er lysebrune i kanten.
Lad kagerne køle af et par min på pladen inden de lægges over på en rist for at køle helt af.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?